Velg en side

Linda Karlson

Jeg har arbeidet i oljeservicebransjen i mange år, som regnskapssjef, økonomisjef og controller.

En av de mange tingene jeg brant for i tillegg til selve det regnskapstekniske og controllerarbeidet, var å gi avdelingsledere nyttig informasjon og rapporter som gjorde at de kunne gjøre en bedre jobb med driften og avdelingene sine.

Når jeg tok autorisasjonen som regnskapsfører var det flere som spurte om jeg skulle starte regnskapskontor, noe jeg føyset bort med at «Regnskapskontorer bare produserer årsregnskap og skattemelding på porteføljeprinsipp. De involverer seg jo ikke i bedriftene».

Det var først flere år senere at det gikk opp for meg at dersom det var MITT regnskapskontor, så var det jo jeg som bestemte hvordan kundeoppfølgingen skulle være.

Så i 2014, nyskilt og ved terskelen til nye muligheter, bestemte jeg meg for å si opp jobben, selge huset og starte for meg selv til tross for at jeg aldri hadde arbeidet i et regnskapskontor.

I januar 2015 hadde jeg en kunde på blokken, nå i 2022 skriver vi 200 kunder og 12 ansatte.

Vi arbeider i et smidig, skybasert system, PowerOfficeGo, som både kundene og vi regnskapsførere opplever som utrolig bra program, i tillegg til at våre kunder opplever at vi har et personlig engasjement for å påse at bedriftene deres gjør det bra.

Vi ønsker å dele våre erfaringer og kompetanse til å bringe flere dyktige, fremoverlente regnskapsførere til markedet og bedriftene våre.

Cecilie Fremstad

Cecilie havnet ved en tilfeldighet inn i regnskapsbransjen, men forstod raskt at her var hun kommet for å bli. Spesielt etter å ha blitt introdusert for lønnsområdet, som hun virkelig brenner for.

Hun har etter vært fått en del års erfaring innen regnskap, lønn og HR, men har helt klart lønn som absolutte favorittområde – fortsatt. Hun har stort fokus på effektivisering av arbeidsprosesser, og ser viktigheten av gode rutiner og strukturer.

Lang fartstid gjør at hun har erfaring fra gamle serverinstallerte system, til dagens innovative skybaserte system. Og det rår ingen tvil om hva hun foretrekker.

Cecilie er opplæringsansvarlig, som gjør at hun kjenner til fallgruvene for nyttutdannede. Denne erfaringen, og mye mer, ønsker hun å dele med deltagerne på lønnskurset.  

Hun digger lønn, og den gleden vil hun spre til sine kursdeltagere.